Hva gjør en Concierge Service?

En Concierge Service ordner ting for deg, når du enten ikke har tid eller kunnskap nok til å løse problemet.

I Danske Bank Assistanse finner du tjenesten Din Concierge som er en utvidet kundeservicetjeneste med spesialkompetanse innen mat og drikke, kulturlivet og reiselivet. Bruk oss når du ikke selv har tid til å ordne ting, når du ønsker noe ut over det vanlige eller ikke får bestilt fordi det er utsolgt eller fullbooket. Concierge Service har mange kontakter i inn – og utland som er behjelpelige med dine ønsker.

La oss hjelpe deg med

  • Forslag på restauranter for gode matopplevelser
  • Tips om hoteller som dekker ditt behov
  • Å sende blomster til dine kjære, også de som bor i utlandet
  • Opplevelser, som mat- og vinkurs, rafting, via ferrata eller alpakkavandring

La Din Concierge gjøre jobben for deg, så kan du bruke tiden din på andre ting. Det er gratis å benytte seg av tjenesten, du betaler kun for det du bestiller.

Når kvalitet teller

La oss finne den riktige leverandøren så du slipper overraskelser. Vi har gjort jobben med å søke, sortere og kvalitetssikre slik at du kan føle deg trygg på at du får det du har betalt for. Vi har også avtaler med store aktører i inn- og utland som sikre deg gode betingelser og bra leveranse. Din Concierge deler også gjerne erfaringer fra egne restaurantbesøk, hotellopphold og lignende.

Julepynt

Konsertbilletter - unngå å bli lurt

Når det er rift om konsertbilletter er det lett å bli lurt til å kjøpe falske billetter. Når du søker på nett får du ofte mange treff og det er vanskelig å vite hvem du kan stole på. Årets store konsertopplevelse kan ende opp i et mareritt. Din Concierge har lang erfaring med bestilling av billetter og vet hvor det er trygt å handle. Noen ganger har vi eksklusiv tilgang til billetter via våre samarbeidspartnere innen konsert- og kulturlivet.

 

Leiebil og transfer

Å bestille leiebil er ikke alltid like enkelt. Ofte er det ikke helt tydelig hva som er inkludert og hva man må kjøpe i tillegg. Søk gir ofte mange resultater og det er ikke lett å vite hvilken leverandør man kan stole på. Kontakt Din Concierge så hjelper vi deg med å finne den rette leverandøren, uten de store overraskelsene.

Din Concierge gjør det enkelt for deg

I stedet for lete på nettet i timevis eller stå i endeløse køer på telefonen for å finne den rette restauranten, det beste hotellet eller få oversikt over hva som skjer i konsertverdenen eller kulturlivet ta kontakt med oss. Vi hjelper deg i hverdagen eller når du er på farta. Du trenger ikke å fikse alt selv!

Ta kontakt med Din Concierge på concierge@assistansemail.danskebank.no eller 987 02004  så hjelper vi deg.

Mer inspirasjon fra Din Concierge