Header Icon

Din Concierge

*Gjelder for Platinum og Premium

Din Concierge er til for å gjøre hverdagen din både enklere og rikere. Har du det travelt, eller ønsker noe helt spesielt? Trenger du rom på et hotell, reservasjon på en restaurant eller tips til hva du kan glede deg selv og dine nærmeste med når store deler av samfunnet er koronastengt? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Åpningstider

Mandag - Fredag (08-21)
Lørdag (09-17)

Concierge koster ingenting ekstra
du betaler kun for det du bestiller

Spar tid – Vi ordner det

Du kan ordne mye selv, men du trenger ikke. Det er dessuten tidkrevende å surfe på nettet på jakt etter gode opplevelser. Din Concierge har mye kunnskap om hva som rører seg og hjelper deg gjerne med tips, råd, og selve bestillingen. Tidsbesparende, treffsikkert og gratis i bruk. Du betaler kun for det du bestiller.

Hvordan vil du kontakte oss?

Skriv til oss

98 70 20 04

Kontakt oss for hjelp

Åpne dører – Eksklusiv tilgang

Din Concierge har ofte tilgang til konsertbilletter, teaterforestillinger og idrettsarrangementer både i Norge og i utlandet, også når det er utsolgt. Vi kan videre bistå deg med bordbestillinger hos restauranter og nattklubber hvor det ellers er vanskelig å få bord eller komme inn.

Opplevelser - skreddersydd for deg

Ønsker du å bestille rom på et spesielt hotell, besøke unike steder eller vil du overraske en du er glad i med noe helt spesielt? Din Concierge strekker seg langt for å oppfylle dine ønsker. Vi kommer gjerne med forslag til opplevelser utenom det vanlige og tilpasser dem deg.

Inspirasjon - Før du reiser

Byer er i utvikling, trender oppstår, restauranter popper opp og nye spennende hoteller kommer til. Vi måler pulsen og følger med på hva som skjer. Når vi oppdager eller opplever noe helt spesielt, ønsker vi selvsagt å dele dette med deg. Vi tar det gjerne i telefonen eller på mail når du er på farten, men ønsker du litt inspirasjon før du reiser, så ta kontakt.