Header Icon

Din Sikkerhet

Hverdagen vår blir mer og mer digital og det utfordrer vår digitale sikkerhet. Hos Danske Bank Assistanse får du tjenestene Hjelp ved ID-tyveri og Nettsletting som hjelper deg, når du har spørsmål om identitetstyveri og netthets. Vi hjelper deg hele døgnet, året rundt!

Icon

Hjelp ved ID-tyveri

Identitetstyveri er en raskt voksende form for kriminalitet, og etterhvert som hverdagen vår blir mer digital, blir vi også mer sårbare. Danske Bank Assistanse har egne spesialister med lang erfaring innen å forebygge, oppdage og begrense skadeomfanget av et ID-tyveri. Ta gjerne testen under og se hvor godt sikret du er. Det er ofte enkle tiltak som kan utgjøre en stor forskjell.

Nettsletting

Nettmobbing og bilder på avveie er et stadig økende problem som rammer flere og flere. Situasjonen blir fort uoversiktlig og ofte vet man ikke hvordan man skal gå frem for å få stoppet det. Danske Bank Assistanse har rådgivere hjelper deg med å rydde opp på nettet, når du trenger det.

Icon
Icon

Bagasje- og nøkkelservice

Nøkkel- og bagasjemerker utstyrt med unike numre gir deg økt sikkerhet når noe blir tapt og funnet. Merkene inneholder vår kontaktinformasjon, mens du forblir anonym. Takket være de unike numrene, kan vi identifisere hvem som eier bagasjen eller nøklene, og sende dem kostnadsfritt videre til deg - hvor som helst i verden.