Header Icon

Din Sikkerhet

Hverdagen vår blir mer og mer digital, og vi reiser mer enn noen gang. Begge deler byr på ulike utfordringer knyttet til trygghet. Danske Bank Assistanse er et utvalg tjenester som øker sikkerheten til deg og familien. Vi er åpne hele døgnet året rundt, og hjelper deg når du trenger det.

GOLD: 987 08540
PLATINUM: 987 08540
Private Banking: 987 05522
World Elite: 987 05522
Akademikerne: 987 05550

Icon

Nettsletting

Nettmobbing og bilder på avveie er et stadig økende problem som rammer flere og flere. Situasjonen blir fort uoversiktlig og ofte vet man ikke hvordan man skal gå frem for å få stoppet det. Danske Bank Assistanse har rådgivere hjelper deg med å rydde opp på nettet, når du trenger det.

Sperretjeneste

Bruker du noen få minutter og registrerer alle kortene til deg og de andre i husstanden kan det spare dere for mye frustrasjon og stress senere. Det å ha ett kontaktpunkt, hvis uhellet er ute, gir betydelig økt sikkerhet, og sperring tar minimalt med tid. Ved behov hjelper vi deg også med nødkontanter.

Icon
Icon

Hjelp ved ID-tyveri

Identitetstyveri er en raskt voksende form for kriminalitet, og etterhvert som hverdagen vår blir mer digital, blir vi også mer sårbare. Danske Bank Assistanse har egne spesialister med lang erfaring innen å forebygge, oppdage og begrense skadeomfanget av et ID-tyveri. Ta gjerne testen under og se hvor godt sikret du er. Det er ofte enkle tiltak som kan utgjøre en stor forskjell.

Bagasje- og nøkkelservice

Nøkkel- og bagasjemerker utstyrt med unike numre gir deg økt sikkerhet når noe blir tapt og funnet. Merkene inneholder vår kontaktinformasjon, mens du forblir anonym. Takket være de unike numrene, kan vi identifisere hvem som eier bagasjen eller nøklene, og sende dem kostnadsfritt videre til deg - hvor som helst i verden.

Icon