Hotel Nimb - Et av verdens beste hotell

Med en beliggenhet midt i Tivoli og i hjertet av København får du nærhet til alt og luksus i verdensklasse.

Den spektakulære bygningen ble bygget som et arabisk fantasislott i 1909 og står fortsatt som en av Københavns mest imponerende bygninger. På Nimb finner du en av byens vakreste barer og Københavns eneste oppvarmete takbasseng. Her finner du også en cocktailbar hvor du kan nyte sommerens vakre solnedganger og sommerdrinks.

Hotellrom i særklasse

Hotellet har unike 38 rom som er individuelt innrettet hvor nordisk design kombineres med klassiske kunstverker og vakre antikviteter fra fjerne Østen. Alle rom, unntatt ett, har utsikt over Tivolis vakre hage.


Trening og velvære

Hotellet tilbyr et treningsstudio med det nyeste og beste utstyret og spesielt innrettet og oppvarmet rom til å trene i 34 graders varme, såkalt «Hot workouts». I deres velvære avdeling på hele 300 kvadratmeter kan du slappe av eller ta marokkansk hamam i lekre og eksklusive omgivelser. Her er det også mulighet for skjønnhets- og velværebehandlinger av dyktige behandlere.

Alt hva hjertet kan begjære

Nimb byr på et gastronomisk univers med alt et kulinarisk hjerte kan begjære. Fra det franske kjøkken i Nimb Brasserie til asiatisk i Nimb Bar’n’ Grill. Drømmer du om overdådige danske smørrebrød eller smakfulle danske middagsklassikere får du det hos Fru Nimb. Hos Gemyses finner du det økologiske kjøkkenet med smakfulle sesongbestemte retter, hvor hver eneste ingrediens behandles med respekt. Det søte punktum setter du hos Cakenhagen, et klassisk danske konditori med forførende fransk tvist.

Din Concierge samarbeider med Hotel Nimb. Ta kontakt med oss på concierge@assistansemail.danskebank.no
eller 987 02004 når du ønsker deg litt ekstra luksus.

Mer inspirasjon fra Din Concierge