Header Icon

Bagasje- og nøkkelservice

Bagasje- og nøkkelservice øker muligheten for å få tilbake bagasje og nøkler som er kommet på avvei. Du får tilsendt bagasjemerker og nøkkelringer som du kan feste på din bagasje og dine nøkkelknipper.

Bagasjeservice

Det skjer stadig oftere at bagasje forsvinner. Ikke minst ved flyvninger med korte opphold mellom to destinasjoner. Bagasjeservice hjelper deg å få tilbake savnet bagasje.

Bagasjemerkene du får fester du på kofferten eller vesken din. Det er utstyrt med et unikt sikkerhetsnummer nummer som gjør det mulig for oss å spore opp deg hvis du mister bagasjen. På den måten slipper du å oppgi identiteten din på bagasjemerket, noe mange opplever som en ekstra trygghet. Bagasjemerket inneholder informasjon slik at vedkommende som finner bagasjen, kan kontakte oss. Vi gir deg beskjed om hvor bagasjen din befinner seg.

Hvis du mister eller ødelegger et bagasjemerke, kan du bestille et nytt kostnadsfritt eng gang i året. Kontakt oss for bestilling av bagasjemerke:

Gold: 987 08540
Platinum: 987 08540
Premium: 987 05522
World Elite: 987 05522

Nøkkelservice

Å miste nøklene til hjemme sitt eller bilnøklene sine er både ubehagelig og dyrt. Derfor kan det være smart å feste en nøkkelring fra Danske Bank Assistanse på de nøkkelknippene man er redd for å miste. Da øker sjansene for at du får dem tilbake.

Nøkkelringene er utstyrt med et unikt sikkerhetsnummer og en tekst med oppfordring til finneren om å legge de i nærmeste postkasse. Nøklene sendes da til oss og når vi sjekker sikkerhetsnummeret finner vi riktig eier til nøklene. Vi sørger så for at du får nøklene dine tilbake.

Hvis du mister eller ødelegger en nøkkelring, kan du bestille en ny kostnadsfritt en gang i året. Kontakt oss for bestilling av nøkkelring:

Gold: 987 08540
Platinum: 987 08540
Premium: 987 05522
World Elite: 987 05522